Zhan Zhuang 1

Chi Kung Studio  is opgericht door Roger Mooijman (1967). In 1994 kwam Roger in contact met Chi Kung en Tai Chi. Hij werd gegrepen door de oefeningen die net zo krachtig, zacht en sierlijk voelen als ze eruit zien.

Na zes jaar trainen, bij onder meer de Golden Flower school in Den Haag en Oscar Muños in Amsterdam, begon Roger met het lesgeven in ‘de Acht Brokaten’ Chi Kung. Tegelijkertijd leerde hij voor Chi Kung docent aan het Oriental College in Amsterdam. In de jaren daarna gaf hij les in verschillende Chi Kung vormen en in Tai Chi (Yang stijl, 24 vormen).

Sinds 2012 is Roger aangesloten bij de Interational Tai Chi Chuan Association (ITCCA) van grootmeester Chu King-hung. In mei 2016 heeft hij het eerste leraren examen afgelegd bij meester Chu. Sindsdien geeft hij Tai Chi Chuan lessen volgens de originele Yang familie stijl.

 

 

Met mensen aan persoonlijke groei werken geeft mij veel voldoening. Chi Kung en Tai Chi bieden prachtige en krachtige gereedschappen om in iedere levensfase groei op een natuurlijke wijze te verwezenlijken” – Roger Mooijman

 

 

Mei Yu

In het begin van 2016 is Mei Yü Tan gestart als assistent trainer bij Chi Kung Studio. Mei Yü verzorgt op het moment de les Basis Chi Kung op maandag ochtend.

 

 

Klik hier voor de visie van Chi Kung Studio.