Personal training

Wil je jezelf structureel op een hoger plan brengen en je potentieel beter te benutten? Meer ontspannen, met meer incasseringsvermogen, helderder, energieker, creatiever, flexibeler, vrediger, sterker? Chi Kung biedt krachtige en toegankelijk trainingsmethodes om je doelen te bereiken. Methodes die al vele eeuwen lang hun effectiviteit steeds opnieuw bewijzen.

Training / coaching

De persoonlijke training bij Chi Kung Studio heeft een integraal karakter. We gaan eerst onderzoeken wat jouw doelen zijn. Deze kunnen van lichamelijke, mentale, emotionele en/of spirituele aard zijn.

De kracht van Chi Kung is gelegen in regelmatig (thuis) trainen. Met een oefenserie op maat ga je aan het werk. De oefeningen kunnen een fysiek, energetisch en/of meditatief karakter hebben. Dit is afhankelijk van je streven.

Wanneer de behoefte ontstaat, komen we samen voor correctie van de techniek en begeleiding bij de punten waarin je vastloopt met de training of met jezelf. Je kunt er ook voor kiezen om ook bijvoorbeeld wekelijks een groepsles te volgen ter ondersteuning.

Chi Kung is een aanpak voor de langere termijn. Wanneer je Chi Kung beoefening een onderdeel van je levensstijl maakt, zal je onderweg vele mooie vruchten kunnen plukken!

Aanpak

  1. Intakegesprek
  2. Doelen en intenties bepalen
  3. Oefenserie vaststellen en eigen maken
  4. Trainingsschema opzetten
  5. Trainingsschema uitvoeren
  6. Tussentijds correctie en begeleiding

Investering

Geld

De kosten van training en coaching bedragen € 70 per uur en € 90 per 1,5 uur. Het intakegesprek kost € 45. In 10 sessies kun je een persoonlijke oefenserie eigen maken. Deze sessies kun je plannen op wekelijkse, 2- wekelijkse of maandelijkse basis.

Tijd
De tijd die je besteed aan thuis trainen, bepaal je zoveel mogelijk van tevoren. En leg je voor een bepaalde periode vast. Daarmee schep je structuur, helderheid en rust in je training.

Aanmelden

Geïnspireerd op met Chi Kung aan de slag te gaan? Meld je nu aan voor een intakegesprek!

Mail naar info@chikungstudio.nl of bel met Roger Mooijman op 06 23817274