Roger Mooijman

Roger Mooijman is in 1967 in Den Haag geboren. Op 28 jarige leeftijd begon hij met het beoefenen van Chi Kung en Tai Chi. Na jaren van veel stress en spanning ging hij op zoek naar bewegingstechnieken die hem konden helpen om zijn verzwakte lichaam en geest in balans te brengen. Tijdens de eerste les werd hij direct gegrepen door de zachte, harmonieuze en krachtige bewegingen en de vredige focus die hem hielpen beter in het moment te blijven.

 

Afgestudeerd in International Marketing aan de HEAO, werkte Roger ruimt 10 jaar in sales en marketing bij verschillende Nederlandse en buitenlandse bedrijven. In die periode volgde hij regelmatig Chi lessen en trainingen, en besteedde hij privé veel tijd aan oefenen. In 2000 zette hij de stap om zelfstandig Chi Kung en Tai Chi leraar te worden in Den Haag.

 

Roger over zijn werk:

‘Ik ben enorm dankbaar voor alle geweldige mensen die de afgelopen jaren mijn lessen en workshops bezocht hebben. Buiten de lessen die ik bij verschillende meesters en leraren genoten heb, heb ik zeker net zo veel geleerd van mijn studenten.

 

Chi Kung biedt simpele, effectieve en plezierige zelfhulp middelen voor eenieder die bereid is om te werken aan een gebalanceerd leven. Ik geloof werkelijk dat Chi Kung één van de meest natuurlijke manieren is, waarmee je zowel fysieke als mentale gezondheid kunt verkrijgen en behouden.

Ik doe niets liever dan mijn ervaring en kennis delen met anderen, in de wetenschap dat wanneer zij met Chi Kung werken, Chi Kung voor hen zal werken.’

 

Leraren

Een speciaal dankwoord gaat uit naar de volgende Chi Kung en Tai Chi leraren die in de afgelopen jaren hun vaardigheden, kennis en Zijn gedeeld hebben:

Golden Flower Tai Chi School

Hetty Moyal, teacher (Den Haag, NL)

Job Koesombroto, chief instructor (Utrecht, NL)

Master San Gee Tam, founder and head instructor (USA)

 

Taiji Centre

Oscar Muños Galeano, chief instructor (Amsterdam, NL)

 

Yin Yang Center

René Goris, founder and head instructor (Amsterdam, NL)

 

International Tai Chi Chuan Association (ITCCA)

Stefan Diderich, teacher (Rotterdam, NL)

Martin Klett, chief instructor (Amsterdam, NL)

Grand Master Chu King Ho (RC/IT)

 

Dutch School for Do-In

Anuskha Hofman, founder and head instructor (Den Haag, NL)

To live life fully  

first become empty 

Chi Kung Studio Den Haag

info@chikungstudio.nl

06 23 81 72 74

  • Facebook
  • YouTube

Roger Mooijman

Tel/Whatsapp: 06 23 81 72 74 

Email: info@chikungstudio.nl

© 2020 by Roger Mooijman