top of page
DBB5FC6E-1065-4A91-AA0C-07452EEF8F20_edi

Over Roger Mooijman


Roger is in 1967 in Den Haag geboren. Op 28 jarige leeftijd begon hij met het beoefenen van Chi Kung en Tai Chi. Na een periode van veel stress en verwaarlozing was hij op zoek gegaan naar een methode die hem kon helpen om op krachten en bij zichzelf te komen. Tijdens de eerste Tai Chi les werd hij direct gegrepen door de zachte, harmonieuze en krachtige bewegingen en de vredige focus die hem hielpen beter in het moment te blijven.

Afgestudeerd in International Marketing aan de HEAO, werkte Roger ruimt zo'n 15 jaar in sales en marketing bij verschillende Nederlandse en buitenlandse bedrijven. In die zelfde periode volgde hij regelmatig Chi lessen en trainingen en besteedde hij privé veel tijd aan oefenen. In 2000 zette hij de stap om zelfstandig Chi Kung en Tai Chi leraar te worden in Den Haag.

 

Roger over zijn werk

‘Ik ben enorm dankbaar voor alle geweldige mensen mijn lessen en workshops bezoeken. Het is prachtig om te zien hoe mensen zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun welzijn en hoe effectief Chi oefeningen hier bij zijn. Naast de lessen die ik bij verschillende meesters en leraren genoten heb, heb ik zeker net zo veel geleerd van mijn leerlingen.

 

Chi Kung biedt simpele, effectieve en plezierige zelfhulp middelen voor iedereen die bereid is om te werken aan een gebalanceerd leven. Ik geloof werkelijk dat Chi Kung één van de meest natuurlijke manieren is, waarmee je zowel fysieke als mentale gezondheid kunt verkrijgen en behouden.

Ik doe niets liever dan mijn ervaring en kennis delen met anderen, in de wetenschap dat wanneer zij met Chi Kung werken, Chi Kung voor hen zal werken.’

 

Leraren

Een speciaal dankwoord gaat uit naar de onderstaande leraren die door de jaren heen hun vaardigheden, kennis en Zijn met mij gedeeld hebben:

Golden Flower Tai Chi School

Hetty Moyal, teacher (Den Haag, NL)

Job Koesombroto, chief instructor (Utrecht, NL)

Master San Gee Tam, founder and head instructor (USA)

 

Taiji Centre

Oscar Muños Galeano, chief instructor (Amsterdam, NL)

 

Yin Yang Center

René Goris, founder and head instructor (Amsterdam, NL)

 

International Tai Chi Chuan Association (ITCCA)

Stefan Diderich, teacher (Rotterdam, NL)

Martin Klett, chief instructor (Amsterdam, NL)

Grand Master Chu King Ho (RC/IT)

 

Dutch School for Do-In

Anuskha Hofman, founder and head instructor (Den Haag, NL)

bottom of page